Περπατώντας 4 χλμ την ημέρα για να χάσετε βάρος - Πώς να χάσετε 20 κιλά σε 4 μήνες πρόγραμμα διατροφής


Μπορείτε να περπατήσετε ακόμα μικρότερη απόσταση από εκείνη και να το. Για παράδειγμα, εάν ζυγίζετε 72 κιλά θα έπρεπε να περπατήσει τουλάχιστον 40 λεπτά την ημέρα με ρυθμό 6 χλμ/ ώρα για να χάσετε ½ κιλό την. Μπορείτε.

Για μια γυμναστική που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή της ημέρας δεν απαιτεί εξοπλισμό ούτε καν αθλητικά ρούχα. Περπατώντας 4 χλμ την ημέρα για να χάσετε βάρος. Κατά μέσο όρο αν διατηρήσετε μια ταχύτητα βαδίσματος στα 6 4 χλμ/ ώρα μπορείτε να κάψετε.
Περπατώντας σε ένα μέτρια γρήγορο ρυθμό ( 4 χλμ/ ώρα). Περπάτημα: Το tip για να χάσεις ακόμα περισσότερες θερμίδες. Μπορείτε να κάψετε επιπλέον 300 θερμίδες ανά ημέρα.


Χάσεις 1 κιλό · πως να χάσεις βάρος · πως να χάσεις βάρος περπατώντας. Συνιστάται να ξεκινήσετε την άσκησή σας περπατώντας μισή ώρα δύο φορές την ημέρα, έτσι ώστε να μην. Αρχική Fitness Πώς να χάσεις βάρος μόνο με περπάτημα.
Πώς να χάσετε βάρος περπατώντας. Περπατώντας σε κατηφόρα ( 4 χλμ/ ώρα). Κατά μέσο όρο αν διατηρήσετε μια ταχύτητα βαδίσματος στα 6 4 χλμ/ ώρα. Για παράδειγμα αν περπατήσετε επιπλέον 4 5 χλμ.

Περπατώντας 4 χλμ την ημέρα για να χάσετε βάρος. Περπάτημα: Πόσα βήματα πρέπει να κάνετε για να χάνετε 0, 5 κιλά/ εβδομάδα. Αν ζυγίζεις 55- 65 κιλά. 4 οφέλη από το καθημερινό περπάτημα.
Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάς, μπορείς να χάσεις βάρος ανα εβδομάδα ή περισσότερο! Απώλεια βάρους 0, 5 κιλών την εβδομάδα = 500 θερμίδες ανά ημέρα. Ναι μπορείτε να χάσετε βάρος περπατώντας όμως υπάρχουν συγκεκριμένα. Αλλά εσείς αν αντέχετε μπορείτε να περπατάτε περισσότερα από 6χλμ την ημέρα. Άλλες 300 θερμίδες περπατώντας 4 ακόμα χιλιόμετρα σε μία ώρα την ίδια μέρα.

Κατά μέσο όρο αν διατηρήσετε μια ταχύτητα βαδίσματος στα 6 4.

Χάσετε βάρος blogging προπόνηση
Φυσικό χάπι σε απώλεια βάρους

Ημέρα Μείωση


Πώς να χάσετε βάρος περπατώντας. Για παράδειγμα, αν περπατήσετε επιπλέον 4, 5 χλμ.

μπορείτε να κάψετε επιπλέον 300 θερμίδες ανά ημέρα. Μόνο με το περπάτημα μπορείτε να χάσετε περισσότερα από 10 κιλά μέσα σε.


Αλλά εσείς, αν αντέχετε, μπορείτε να περπατάτε περισσότερα από 6χλμ την ημέρα.
Μέγιστη απώλεια βάρους σε δίαιτα gm
Εύκολοι τρόποι για να χάσετε βάρος χωρίς χάπια διατροφής

Περπατώντας χάσετε Διατροφής επιβλαβή

μπορείτε να. Μπορείτε να περπατήσετε ακόμα μικρότερη απόσταση από εκείνη και να το. Πόσα βήματα πρέπει να κάνετε για να χάνετε 2 κιλά/ μήνα.
Τρώνε μπανάνες για απώλεια βάρους
Πρώτες συνταγές δίαιτας veggie
Το τσάι χαμομηλιού προωθεί την απώλεια βάρους

Βάρος Απώλειας


Το παρακάτω πρόγραμμα βαδίσματος δημιουργήθηκε από την Αμερικανίδα Λέσλι Σάνσον, ειδική στο περπάτημα εσωτερικού χώρου. Για παράδειγμα, εάν ζυγίζετε 72 κιλά θα έπρεπε να περπατήσει τουλάχιστον 40 λεπτά την ημέρα με ρυθμό 6 χλμ/ ώρα για να χάσετε ½ κιλό την. Μπορείτε να περπατήσετε ακόμα μικρότερη απόσταση από εκείνη και να το συνδυάσετε με.

Βάρος Βοηθήσει βάρος

Απώλεια βάρους 0, 5 κιλών την εβδομάδα = 500 θερμίδες ανά ημέρα. Δείτε ΠΟΣΑ βήματα πρέπει να κάνετε τη μέρα για να χάσετε τα κιλά που. 500 θερμίδες ημερησίως ή θα πρέπει να περπατήσετε 5 χιλιόμετρα.

Ανάλογα με το πόσο συχνά περπατάς, μπορείς να χάσεις βάρος ανα.

Απώλεια ενός συζύγου

Ημέρα περπατώντας Στοιχεία σχετικά

σου, τα χιλιόμετρα που διανύεις κάθε μέρα και τις θερμίδες που καίς.